Силіконовий килимок 30 х 40 см - зручний помічник на кухні, який спрощує приготування їжі та особливо тіста. Важливі властивості силікону: витримує великі температури, не допускає прилипання та пригорання їжі, не вбирає запахів. Ви можете легко розкочувати на ньому тісто. Тісто не прилипне до столу, його можна легко зняти з силіконового килимка і перекласти на деко або холодильник.
Можна тісто і не знімати з килимка, разом з ним помістити в духовку або мікрохвильову піч. Силіконовий килимок витримує температурний режим від -40 до +230°С. Розмітка на килимку допоможе Вам не помилитися з розміром тіста, яке потрібно розкотити, і піца завжди буде потрібного діаметру.
Силікон - абсолютно інертний матеріал, він не вступає в жодну взаємодію з оточуючими речовинами, недарма його використовують для виготовлення ендопротезів органів. До того ж, силікон витримує найвищі температури, аж до 230°С. На силіконі легко зробити найвибагливіші рельєфні малюнки, які будуть перенесені на ваш торт або кекс. Але цінність силіконових форм у точності передачі малюнків. Головне — абсолютна екологічна чистота, яка не досягається навіть харчовою нержавійкою, та антибактеріальний ефект, оскільки силікон має запах і не вбирає запах продуктів.
Зняти випічку з килимка — простіше, при цьому не потрібно нічим його змащувати. Ви просто вивертаєте його ніби навиворіт. Прослужить такий килимок довго, набагато довше аналогів з інших матеріалів. Потрібно лише правильно його використовувати. А використовувати його просто.
Особливості:
- Призначений для розкочування та випікання тіста.
- Має антипригарне та антибактеріальне покриття.
- Витримує температуру від -40 до +230°С.
- Можна використовувати поміщати в холодильник, морозильну камеру, духову шафу та мікрохвильову піч.
- Можна використовувати у газовій або електричній духовці.
- Є розмітка для піци.
Характеристики:
- Тип: Килимок для розкочування тіста
- Країна виробник: Китай
- Матеріал: Силікон
- Розміри: 30х40см
- Особливості: Розмітка в сантиметрах та дюймах
- Можна мити в посудомийній машині: Так
Як використовувати:
- Як деко для запікання. Можна покласти його на піддон, а зверху на нього викласти випічку. Одна поверхня килимка глянсова і ідеально тримається на деку, як би приклеюючись до нього, а друга сторона - злегка рифлена, що дозволяє уникати прилипання тіста до килимка і допомагає випіканню рівномірно пропікатися. Килимок має антипригарний ефект, тому можна не змащувати олією піддон чи кулінарні вироби. Він термостійкий та витримує від -40 до +230°С.
- Як килимок для розкочування тіста з розміткою. Зручна розмітка на килимку дозволяє розкотити тісто потрібного діаметру або відрізати шматочки певного розміру.
- Як підстилка в морозильну камеру для заморожування напівфабрикатів. Продукти не примерзають до поверхні килимка.
- Як антиковзне покриття. Це зручно при приготуванні або приймання їжі, панірування, просушуванні овочів, фруктів або сухарів.